22 de gener 2009

Ja estan ací?


Fa uns dies, fent una ullada per bitrir.com, vaig llegir que els cotxes de Google havien arribat a Petrer! Per si algú que llija este línies no sap de què parle, els vehicles com els que veieu a la foto van fent una gravació dels carrers a peu pla, que després s'inclou als mapes del famós cercador d'Internet. Que vol dir això? Podrem endinsar-nos en la xarxa alhora que aprofundim en carrers desconeguts, o no tant, del nostre propi poble.
Certament, jo vaig quedar una mica estranyada, ja que, segons tinc entés, de moment sols podem accedir-hi a aquesta eina per a un parell de grans ciutats, com Madrid o Barcelona. Serà veritat que s'han apropat a les Valls del Vinalopó? Si és així, fantàstic. No obstant, aquesta nova ferramenta informàtica és perfecta quan no coneixem la ciutat, ja que ens permet indagar per qualsevol racó, i no ho és tant tractant-se de la nostra pròpia, puix que per alguna cosa hi som ací i podem descobrir-la per nosaltres mateix. De la mateixa manera, l'arribada de Google als nostres carrers permetrà els futurs visitants conèixer un poquet més sobre què li pot oferir Petrer abans d'arribar-hi.
Jo encara no n'he vist cap i encara dubte que realment siga veritat, ara bé, no estaria gens malament si d'ací no molt es poguera vore el Derrocat o Felip V arreu del món.

2 comentaris:

VíctorMsanchis ha dit...

Igual ens posen al catàleg de "lugares con encanto"
Canviem el refrany: Petrer, París, Londres :D

Anna ha dit...

O igual ens fem cosmopòlites, ja posats...